en lille familie

i Himmerland


VELKOMMEN TIL BJARKES BLOGDe fleste af mine blogindlæg her handler jo primært omkring mine oplevelser og erfaringer med canceren, dens behandling og hvordan vi forholder os til det i dagligdagen.


Dette indlæg vil ikke handle om Cancer, Kemo eller Bivirkninger der fra (selv om der lige nu er rigelig af dem:-), det er i stedet en anbefaling til at se en rigtig flot og energisk gratis koncert her i september.


Hvor / Hvornår:

iTunes Festival i The Roundhouse LondonHvis du er så heldig at være ejer af den lille dims fra Apple ved navn Apple TV, så kan du her i september måned se en lang række gratis koncerter med kendte som ukendte kunstnere, f.eks Sigur Rós, 30 Seconds to Mars, Elton John, Danske Agnes Obel, Queens of the Stoneage, Kings of Leon, Jack Johnson, Lady Gaga, Tinie Tempah, Phoenix og mange flere - et imponerende line up med gratis live koncerter i super flot lyd og billedkvalitet optaget i London på The Roundhouse. 


Roundhouse er en smuk gammel cirkelformet bygning i London, opført i 1846 som værksted / fabrik for damplokomotiver og som i dag fremstår som et unikt og spændende kulturhus, med et hav af kulturtilbud, først og fremmest for de musikinteresserede i London (Koncerter, værksteder, studiefasciliteter mm), 

Læs mere om Roundhouse ved klik på billedet her til højre.Se iTunes Festival via Apple TV

Apple TV / iTunes festival

Apple har siden 2007 benyttet Roundhouse til at optage og udsende deres iTunes Festival. Festivalen afvikles i hele september måned med 1-2 gratis koncerter hver dag, nogle mere forudsigelige end andre, men samlet set nogle rigtig flotte og ofte meget spændende koncerter i høj kvalitet.


Apple TV er en lille media boks som du slutter til dit TV og dit Internet. Boksen koster 850,- dkk og med den kan du bla. se film fra YouTube, fotos fra Flicker ligesom du kan abonnere på forskellige kanaler (Vimeo, Netflix, MLB, Qello mm.) - meget af det i HD kvalitet.

Film og serier er ikke lige os, men vi elsker gode musikoplevelser og her er Qello et super godt tilbud, hvor vi for ca. 30,- dkk/md kan se alle de koncerter og musik portrætter vi vil.

Læs mere om Apple TV ved klik på billedet her over


Paramore på iTunes Festival

Paramors frontfigur Hayley Williams imponererSkal vi fremhæve en enkelt koncert fra dette års iTunes Festival, hvilket er svært, når der både er Queens of the Stoneage, Kings of Leon, Phoenix, Chic, Primal Scream og mange andre af vore favoritter, så må det blive koncerten med Paramore, det er virkelig en koncert som har overrasket os positivt , en live optræden fra et band, der udstråler energi, spillelyst og dygtighed, specielt den gulerodsfarvede Hayley Williams imponerer med sin energi og sang, hun sætter godt gang i festen

- så er du til en gang god og energisk pop-punk, rock, emo eller hvad det nu kan grupperes under, så er det bare med at koble dig op på iTunes Festivallen og tune ind  :-)

Klik på billedet her til højre og læs mere om Paramore på Wiki


September er endnu ikke ovre og dermed er festivalen slet ikke slut endnu - i aften er der f.eks Jessie J og Lawson, i morgen onsdag er det Robin Thicke, og Aloe Blacc. 
Se komplet program via linket her >> iTunes Festival 2013

Og så er det vigtig at bemærke, at alle koncerter fra hele programmet kan genses, igen og igen, i hele september måned, derefter lukkes der for dem!


/ Bjarke Edvars /Følg Bjarke Edvars på Instagram  Indlæg af den

Musik og livsstil Set af: 11565
1 1
   
Dit navn*

Email addresse*

Skriv kommentar*
You may use these HTML tags:<p> <u> <i> <b> <strong> <del> <code> <hr> <em> <ul> <li> <ol> <span> <div>

Verifikationskode*
 
Kommentar


Klik på stikord (TAG) eller kategori for at se indlæg
med det aktuelle emne


SENESTE 15 INDLÆG:

Har du kommentarer eller spørgsmål så brug kommentar funktionen eller skriv tilSØG PÅ TEKST:

ARKIVET:


RSS / ABONNER
RSS