en lille familie

i Himmerland


VELKOMMEN TIL BJARKES BLOGFor ca. 3-4 år siden gik jeg til mit lokale lægehus pga. en række symptomer, ikke alarmerende, men noget som dog var irriterende nok i min hverdag. Det var bl.a. oppustet mave, træthed, smag- og duftforstyrrelser, allergiagtig reaktion på vin, øl, spiritus, specielt de mørke drikke og så smerter i mine led, specielt hænder, arme, ben og tæer - alt sammen noget der kunne leves med og som jeg håndterede med den sædvanlige "hankøns-parade-zone" (Jeg var jo aldrig syg og vidste knap nok hvem og hvor lægen boede) - men efter noget kvindelig omsorgsargumentation, fik jeg mig taget sammen til at besøge mit lokale lægehus.


Besøget resulterede i overvældende mange blodprøver, nogle samtaler, besøg hos reumatolog og flere prøver og samtaler, konklusionen her fra var, at der ikke var noget der så unormalt ud. Efter følgende havde jeg snak med min tandlæge om det kunne være allergisk reaktion fra mine gamle plumper, jeg var omkring diverse alternative behandlere, prøvede at stoppe med mælkeprodukter og lignende, men intet hjalp på mine symptomer, så efter et års tid i den sundhedsmæssige karrusel kørte jeg træt i at sidde i venteværelser og slog mig til tåls med, at det måtte være en kombinationen af alder, allergi og almindelig klynkeri, så jeg accepterede de ømme led, den oppustede mave, den mærkelige duft, smagsforstyrrelserne, jeg undgik alkohol og accepterede, at synet af hovedpuden straks udløste snorken frem for søde ord og kærtegn til min dejlige kvinde :-)


Som jeg har beskrevet flere steder her på Bloggen, så fik vi jo en uventet og pludselig forklaring på mange af de beskrevne symptomer her i januar, hvor jeg akut blev opereret, for at løse, hvad lægerne troede var en tarmslyng - operationen afslørede, at denne mistanke til dels var rigtig, problemet var blot, at det var udløst af kræft i min blindtarm. 


Efter en veloverstået operation i januar har jeg nu ikke mere oppustet mave, jeg kan igen nyde et glas rødvin, de mærkelige dufte er næsten væk. Trætheden er der stadigvæk og der er som det fremgår andet sted her på bloggen, kommet en række nye og knap så behagelige bivirkninger til, men som dog er væsentlig nemmere at forholde sig til, nu da der jo er en forklaring / diagnose og så ved jeg jo, at kemobehandlingen forklarer det meste.


Det eneste der ikke kan forklares med kemo og som lægerne afviser kan forbindes med min kræft i maven er de ømme led, de er der stadigvæk og er på sin vis øget, om det skyldes kemoen og min generelle situation at smerterne er kraftigere, eller det er andet ved jeg ikke, men det er da utroligt, at der ikke er nogen af de mange specialister, som er faldet over en forklaring - jeg er scannet på kryds og tværs, har fået utallige blodprøver og analyser foretaget, har talt med et hav af læger, sygeplejersker og specialister i forbindelse med min indlæggelse, operation og kræft behandling - alle ser mærkelig på mig og siger at det kan de ikke forstå……… lidt samme reaktion som jeg fik for ca. 3-4 år tilbage vedr. min oppustede mave, smagen, duften, trætheden, her var der blot væsentlig færre specialister på banen.


Da jeg vågnede op efter operationen og fik beskeden omkring den uhelbredelige kræft, spurgte jeg lægen om jeg kunne have gjort noget for at undgå denne situation, hans korte og professionelle svar var, ja være kommet væsentlig før………. i få sekunder havde jeg lyst til at udføre en større krigsdans, men jeg faldt heldigvis ned igen:-)

- jeg kom jo for pokker 4 år før, men ved også godt, at det er svært at forvente, at specialisterne skulle have gættet på blindtarm + cancer, en kombination som kun rammer 3-5 personer årlig.  


Det er altid godt at se det hele lidt på afstand


Spørgsmålet er nu om jeg bare skal leve med de ømme led eller om jeg her også skal "komme før" ? - jeg synes, jeg pt. nærmest lever i et venteværelse, så lysten til flere konsultationer er ret begrænset - så jeg vil lige gå lidt i tænkebox og se det hele lidt på afsstand :-)

/ Bjarke Edvars /Følg Bjarke Edvars på Instagram  Indlæg af den

Kræftbehandling Set af: 7488
2 2
   

SKRIV KOMMENTAR


[ indsendt af BROWN, 19.03.19 16:05 ]

.. TESTIMONI AF HVORDAN DIN DAD FÅR HJÆLP FRA KRAFTET ......

Mit navn er Brown, min far har lider af kræft i over 3 år, og lægen fortalte os, at der ikke er noget han kunne gøre efter at have gjort 5 gange kemoterapi og stråling, og min far reagerede ikke på behandling og blev ikke bedre. Jeg var frustreret og forvirret, og jeg begyndte at søge rådgivning fra folk, indtil en ven fortalte mig om Dr. ALABI urtensolja og dens hurtige hærdningsevne af enhver form for kræft og fortalte mig, at hendes moder æggestokkekræft blev helbredt med cannabisolien. Jeg var desperat til at redde min far og jeg kontaktede Dr. ALABI via sin email adresse: dralabim5@gmail.com for at få den mirakuløse olie. Sådan var olien sendt til mig gennem UPS Currier-tjenesten. inden for 4 dage Da jeg skriver dette vidnesbyrd på denne blog, er min far så stærk og sund, at han ikke mere har kræft i sit blodblod igen. Min far har været sig selv og jeg er så udsat for hans hurtige opsving og ved hjælp af denne cannabisolie. Hvad et mirakel. Min far er nu tilbage i live, stærk og sund bare inden for 3 uger. Vi er gået til test og lægen sagde, at der ikke er nogen trance af kræft igen i hans krop. Du kan også nå ham via hans whatsapp-nummer: +2348155011610 ... Dr. ALABI KAN VÆRE BURGER DE FØLGENDE SYGDOMER:
1. HIV / AIDS
2. HERPES
3. KRAFT
4. ALS
5. Hepatitis B.
6. Diabetes
7. Normal flow af menstruation
8.PROMOTION I KONTORET
9.LOVE SPELL
10 FÅ DIN EX TILBAGE
TAK MEGET MEGET FOR AT TAGE DIN TID AT LÆRE VED MY TESTIMONI

svar


[ indsendt af Jacob Schultz, 13.08.19 00:41 ]

Den, der læser dette vidnesbyrd i dag, skulle fejre med mig og min familie, fordi det hele startede som en vittighed for nogle mennesker, og andre sagde, at det var umuligt. Jeg hedder Jacob Schultz og kommer fra Tivoli, men jeg flytter til Belgien med min kone. Jeg er heldigvis gift med to børn og en smuk kone. Der skete noget forfærdeligt med min familie, jeg mistede mit job, og min kone forlod mit hus, fordi jeg ikke kunne tage godt af mig selv og familien. hende og mine børn på det bestemte tidspunkt. Det lykkedes mig i ni år, ingen kone at støtte mig til at passe godt på børnene. Jeg prøver at sende en testmeddelelse til min kone, men hun forhindrer mig i at tale med hende. Jeg prøver at tale med hendes ven og hendes familie, men jeg ved stadig, at nogen kunne hjælpe mig, og jeg har sendt anmodningen senere til så mange virksomheder, men stadig Ring ikke til mig, indtil en trofast dag kommer, som jeg aldrig vil glemme i mit liv . Da jeg mødte en gammel ven af ​​mig, som jeg forklarede alle mine vanskeligheder, og han fortalte mig om en god mand, der hjalp ham med at få et godt job hos Coca cola-selskabet, og han fortalte mig, at det var en caster-charme, men jeg er en person, der aldrig tror på fortryllelse, men jeg besluttede at prøve det, og jeg kontaktede ham via doctorosagiede75@gmail.com. Han instruerede mig og viste mig, hvad jeg skulle gøre i disse tre dage efter lanceringen af ​​trylleformularen. Jeg fulgte alle instruktionerne og gjorde, hvad han bad mig om at gøre godt. Drosagiede sørg for, at alt gik godt, og min kone ville se mig igen efter det vidunderlige arbejde Drosagiede. Min kone ringer til mig med et ukendt nummer og undskyldte, og hun fortalte mig, at hun virkelig savner mig og vores børn og min kone kommer hjem. Og efter to dage kaldes et firma, som jeg har sendt mit takkebrev, nu er jeg den eksemplariske virksomhedschef her i USA. Jeg anbefaler, at hvis du har problemer med at komme tilbage din eks eller helbrede dig for sygdomme som hiv og kræft, så send en besked til denne e-mail: doctorosagiede75@gmail.com eller whatsapp +2349014523836 og du får det bedste resultat. Tag ting for givet, og det vil blive taget væk fra dig. Jeg ønsker dig det bedste.

svar


Dit navn*

Email addresse*

Skriv kommentar*
You may use these HTML tags:<p> <u> <i> <b> <strong> <del> <code> <hr> <em> <ul> <li> <ol> <span> <div>

Verifikationskode*
 
Kommentar


Klik på stikord (TAG) eller kategori for at se indlæg
med det aktuelle emne


SENESTE 15 INDLÆG:

Har du kommentarer eller spørgsmål så brug kommentar funktionen eller skriv tilSØG PÅ TEKST:

ARKIVET:


RSS / ABONNER
RSS