en lille familie

i Himmerland


VELKOMMEN TIL BJARKES BLOGHer til aften tonede en trist besked frem - "Rock Pioneer Lou Red has died” - en ener, der har sat et imponerende og personligt fodaftryk på musik scenen og været progressiv på hele turen, senest her med sit samarbejde med Metalica på projektet Lulu.

 

Det er ikke bare en stor komponist, men også en stor guitarist og performer der nu er væk. 


Personlig har jeg ikke været med ham fra starten, han var af en eller anden grund ikke nået ud i det forblæste Vestjylland, hvor jeg kommer fra, men da jeg som ung studerende flyttede til smilets by, Århus, fik han plads i mit musik-univers.

Jeg fik øje på hans musik først via "banan pladen” men i højere grad via hans solo udspil, specielt blev jeg varm på numre som Sweet Jane, Walk on the Wild Side, Rock and Roll Heart etc. - numre som var fast med på min spilleliste, når jeg først i 80’erne troppede op og udfoldede mig som pladevender på det legendariske spillested Vestergade 58.

 

Walk on the Wild side….. 


Et andet af mine ynglingsnumre dengang var O Superman af Laurie Anderson (Wiki) - jeg ved ikke om det var en hyldest til netop Lou Reed, hun her var på forkant med - Laurie blev gift med Lou i 2008 - uanset hvad så er en af musikkens SUPERMÆND her nu ikke mere - RIP


/ Bjarke Edvars /

Links:
Wiki om Lou ReedFølg Bjarke Edvars på Instagram  Indlæg af den

Musik og livsstil Set af: 10154
3.5 2
   
Dit navn*

Email addresse*

Skriv kommentar*
You may use these HTML tags:<p> <u> <i> <b> <strong> <del> <code> <hr> <em> <ul> <li> <ol> <span> <div>

Verifikationskode*
 
Kommentar


Klik på stikord (TAG) eller kategori for at se indlæg
med det aktuelle emne


SENESTE 15 INDLÆG:

Har du kommentarer eller spørgsmål så brug kommentar funktionen eller skriv tilSØG PÅ TEKST:

ARKIVET:


RSS / ABONNER
RSS