en lille familie

i Himmerland


VELKOMMEN TIL BJARKES BLOGSidste jul fik jeg DVD’en "Celebration Day” i gave, det er en udgivelse med optagelser fra 2007, en forevigelse af Led Zeppelin der igen igen genforenes, denne gang i Londons O2 arena for at fejre skaberen af pladeselskabet Atlantic Records - Ahmet Ertegun (En flot DVD boks der er udgivet i 2012). 


Af forskellige årsager, som der er skrevet nok om på denne blog, så har denne flotte gave lagt alt for meget på hylden, og det er jo en stor skam kan jeg se nu her i aften, hvor den er blevet støvet af og nydt til et godt glas rødvin *SS*.  
Sikken en flot koncert - de gamle 60’er hippier kan jo i den grad stadig trykke den af til en god fest og få masser af gode minder frem, helt uden at det bliver pinligt *SS* 

Hold da op hvor Jimmi Page og John Paul Jones kan deres kram på hhv. elforstærket guitar og bas, godt bakket op af den unge Bonham på de store "gryder” og så er der jo i den grad stadig rigtig godt med power på Robert Plants markante stemme - en udgivelse der i den grad kan anbefales, hvis du er til noget god og flot rock med energi :-)


Se evt. Gaffa’s 6 stjernede anmeldelse her >> Gaffa

Hvad angår min sygdom, så sætter den jo en række begrænsninger og giver sine udfordringer - jeg ved pt. ikke helt hvor i forløbet jeg er - om det er orkanens øje må tiden vise..........


/ Bjarke /

 
Følg Bjarke Edvars på Instagram  Indlæg af den

Musik og livsstil Set af: 13985
1 1
   
Dit navn*

Email addresse*

Skriv kommentar*
You may use these HTML tags:<p> <u> <i> <b> <strong> <del> <code> <hr> <em> <ul> <li> <ol> <span> <div>

Verifikationskode*
 
Kommentar


Klik på stikord (TAG) eller kategori for at se indlæg
med det aktuelle emne


SENESTE 15 INDLÆG:

Har du kommentarer eller spørgsmål så brug kommentar funktionen eller skriv tilSØG PÅ TEKST:

ARKIVET:


RSS / ABONNER
RSS