en lille familie

i Himmerland


VELKOMMEN TIL BJARKES BLOGCancer er en størrelse som alt for mange desværre har eller får tæt ind på livet i et livsforløb, så jo mere viden, indsigt og støtte der kan gives til emnet jo bedre, så den meget fokus der har været på emnet i medierne i den forgangne Knæk Cancer uge, kan jeg naturligvis kun bifalde.


Når man som jeg er en af de såkaldt "ramte” der ikke kan helbredes, så fylder emnet allerede rigeligt året rundt, så vi har kun fulgt med i medierne uge tema i små portioner. 

Et af de indlæg vi tilfældigt så og som jeg her føler trang til at give en kommentar til, er et interview midt på ugen, hvor der blev oplyst, at patienter med "Diffuse symptomer” ikke kan henvises til et forløb i Cancerpakken.


I flg. Den Danske Ordbog betyder Diffus - "spredt over et større område uden tydelig afgrænsning eller fokus; sløret eller uskarp” og så er spørgsmålet jo, hvad kan vi bruge den vending til i forbindelse med en Cancer diagnose??


Ser jeg på mit eget sygdoms forløb, så var jeg jo slet IKKE syg, det har jeg indtil flere specialister slået fast gentagne gange i de 4 år, der forløb før canceren blev konstateret operativt - først mit eget lægehus, hvor jeg mødte op for nu ca. 6 år siden, jeg søgte her en forklaring på, at jeg pludselig var begyndt at blive ubeskrivelig træt, min mave var konstant oppustet og øm, mine led var ømme og mine duft og smagsfunktioner levede sit eget liv.


Besøget i lægehuset bekræftede, at jeg trods mine symptomer var sund og rask, fine blodprøver og af at være en "ung mand” der snart ville runde de 50, så blev jeg kategoriseret som værende på papiret særdeles fit - jeg blev dog for en sikkerheds skyld lige sendt til en reumatolog, til røntgen scanning samt ulltralydsscanning opfulgt af flere blodprøver og kontrol besøg, og igen var resultatet en klar diagnose som sagde, at jeg var "sund og rask” - og det helt uden at spørge til min livsstil, sygdom i familien (Min egen mor døde af cancer 47 år gammel) eller på anden vis krydstjekke eller fundere over at jeg, mand på ca. 50 år, travl selvstændig erhvervsdrivende og uden nogen som helst form for historik i sundhedssystemet, fra den ene dag til den anden, pludselig skulle få en ubegrundet trang at tilbringe en pæn del af den sparsomme fritid i sundhedssystemets venteværelser. Misforstå mig ikke, jeg ved godt, at vi alle pludselig kan skifte karakter, men set på afstand undrer det mig dog, at der ikke er nogen der kritisk lige stopper op og undrer sig over at jeg er at finde i systemet. Jeg kan jo med den viden jeg har i dag se, at jeg med en fagmands øjne måtte betragtes som værende inden for risikogruppen.


Nå, der går knap 4 år, med en hel del konsultationer, blodprøver og sågar også en delvis psykotest, hver gang er konklusionen "frisk og rask” trods det at mine symptomer / gener er meget nærværende og på ingen måde er "Diffuse”.

 

I 2012 har canceren godt kamufleret (I ly) af de mange "Raskmeldinger” fået fred til at vokset sig så stor, at den en nat op til julen 2012 med et lukker mine tarme, og på få uger vender op og ned på vort liv og introducerer mig til en for mig helt ny "væsen” i det danske samfund "Sundhedsvæsen” . 

Den jul og det nytår er ikke værd at skrive om eller huske tilbage på, med en tilstand som jeg ikke ville ønske for nogen i denne verden, så melder vagtlægen juleaften mig rask og det samme gør en lokal læge 3 dage senere. Første dag i det ny år tager min ny læge så aktion på en kraftig opfordring fra min hustru og jeg indlægges ((Mere end 10 dage uden søvn, med opkast, smerter, store vægttab etc.).


Jeg er nu inde i det store system og her fortsætter det jeg nu vil tillade mig at kalde for den "diffuse diagnostisering” - hverken forhistorien som jeg fortæller igen og igen, mine symptomer eller andet i min tilstand får specialisterne til at tænke cancer - først 14 dage senere, efter mavetømninger, drop, hjemsendelse, nye søvnløse nætter, opkast etc. (dvs. jeg står med endnu en "raskmelding” til samlingen) bliver jeg indlagt igen og nu sendt til operation med mistanke om tarmslyng og da jeg 4-5 timer senere vågner op efter den operation er beskeden cancer i blindtarmen, som har spredt sig til tyk- og tynd tarm og bughule etc. til et stadie, hvor den desværre ikke kan helbredes - jeg skulle i flg. operationslægens tørre kommentar "være kommet meget tidligere, så kunne vi have fjernet din blindtarm og dermed kræften” før den gjorde uoprettelig skade!


- en kommentar der igen og igen dukker op i mine tanker, specielt set i lyset af de utallige timer jeg de forgående år havde anvendt i venteværelser, ved alternative behandlinger, konsultationer, blodprøver, specialister mm. som alle hver og en og ikke det mindste diffust erklærede mig "ikke syg” og i situationen fik mig til at skamme mig over, at jeg nu igen spildte samfundets tid med mine på ingen måde "Diffuse symptomer”.


Når der så fra den store sorte skærm på væggen her i stuen i Knæk Cancer ugen pludselig toner denne kommentar med "Diffuse symptomer” frem og der samtidig oplyses at patienter med denne diagnose ikke kan gøre brug af Kræftpakken, så kan jeg jo ikke lade være med at tænke om det er patienten, dvs. mig der som person er Diffus?, om det er mine symptomer der er Diffuse? - eller om det måske i mange tilfælde er diagnosestilleren (Sundhedssystemet) der agere irrationelt og diffust???


/ Bjarke /


Nb.: Jeg har fået en rigtig fin behandling nu da jeg endelig er diagnostiseret og på sin vis er blevet en del af denne Kræftpakke (Kan i visse situationer komme i tvivl om jeg nu er, men det er en anden historie:-), men jeg kunne have sparet samfundet, mig selv og mine kære for så ufattelig mange udgifter, følelser, uvished, smerter og mistet livskvalitet, ved at der blev boret bare lidt dybere, tværgående og knap så diffust, da jeg henvendte mig i sundhedssystemet med de første for mig konkrete og på ingen måde diffuse symptomer! 

 - Knæk Canceren og de Diffuse elementer!Følg Bjarke Edvars på Instagram  Indlæg af den

Kræftbehandling Set af: 13338
1 2
   

SKRIV KOMMENTAR


[ indsendt af brown, 27.08.19 01:47 ]

. TESTIMONI FOR, HVORDAN MIN DAD FIKKedes FOR KANCER ......

Jeg hedder Brown, min far har haft kræft i over 3 år, og lægen fortalte os, at der ikke var noget, han kunne gøre efter at have gjort 5 gange kemoterapi og stråling, og min far reagerede ikke på behandlingen og blev ikke bedre. Jeg var frustreret og forvirret, og jeg begyndte at søge råd hos folk, indtil en ven fortalte mig om Dr. ALABI urtemedicin og cannabisolie og dens hurtige hærdningsevne for enhver form for kræft og fortalte mig, at hendes mor ovariecancer blev helbredet med cannabisolien. Jeg var desperat efter at redde min far, og jeg kontaktede Dr. ALABI via hans e-mail-adresse: dralabim5@gmail.com for at få den mirakuløse olie. det var sådan, at olien blev sendt til mig gennem UPS Currier-service. inden for 4 dage, mens jeg skriver dette vidnesbyrd på denne blog, er min far så stærk og sund, ikke mere kræft i hans celleblod igen. Min far har været sig selv, og jeg er så udtalt for hans hurtige bedring og ved hjælp af denne cannabisolie. Hvilket mirakel. Min far er nu tilbage i live, stærk og sund bare inden for 3 uger. Vi er gået til test, og lægen sagde, at der ikke er spor af kræft igen i hans krop. du kan også nå ham via hans whatsapp-nummer: 2348155011610 ... Dr, ALABI KAN SOM GODT HELE DE FOLGENDE sygdomme:
1. HIV / AIDS
2. HERPES
3. kræft
4. ALS
5. Hepatitis B
6. Diabetes
TAKK MEGET MEGET TIL AT TAGE DIN TID TIL LÆSNING gennem MIT

svar


Dit navn*

Email addresse*

Skriv kommentar*
You may use these HTML tags:<p> <u> <i> <b> <strong> <del> <code> <hr> <em> <ul> <li> <ol> <span> <div>

Verifikationskode*
 
Kommentar


Klik på stikord (TAG) eller kategori for at se indlæg
med det aktuelle emne


SENESTE 15 INDLÆG:

Har du kommentarer eller spørgsmål så brug kommentar funktionen eller skriv tilSØG PÅ TEKST:

ARKIVET:


RSS / ABONNER
RSS