en lille familie

i Himmerland


VELKOMMEN TIL BJARKES BLOGUden for vore vinduer er træer og buske nu malet i smukke efterårsfarver. De mange "døde” og visne blade falder en efter en af og pryder jorden smukt i et abstrakt og naturligt maleri, det er november, efterår og i høj grad tid til at give en status her på min blog.


Først vil jeg beklage den lange pause med skriveriet, men det har været en periode, hvor der desværre har været ret begrænset med overskud på kontoen og tankerne er så mange og til dels "flyvske” at det er svært at få samling på dem her i et skriv, en situation der stadig gør sig gældende, hvorfor mit indlæg denne gang bliver kort.


Nb.: Sidste indlæg vedr. Forårsstatus var ret detaljeret,
så tjek evt. også den her >> "Forårsstatus” 


Som det jo nok fremgår allerede nu, så er der stadig liv i mig og det til pæn stor og synlig forundring for de læger og plejere jeg har kontakten med i det daglige - de fleste her havde nok vurderet mig til at "falde fra” først på året, dvs. for længst. 


Mine blodprøver er stadig rigtig flotte, de har i en kort periode været dårlige, hvilket har resulteret i, at jeg nu kun får ernæring (Ca. 1300 kcal, Paranteralt) 3 gange ugentlig - min krop kan kort og godt ikke omsætte / optage mere uden at blive skadet.


Indlæg vedr. kampen mod kræft i maveregionen - forråsstatusSamlet har jeg nu tabt ca. 28 Kg og kræfterne rækker ikke længere til at stå op / gå, så vi har netop fået såvel hospitalsseng, kørestol, dørtrin etc. installeret.

I praksis er soveværelset på 1. sal lukket ned og vi sover nu sammen i stueetagen, hvor søde venner har hjulpet os med at få Lene’s madras sat op på et par små paller, således vi stadig kan sove som par her i vort alrum.


Ændringer i min medicinering her for ca. 8 uger siden resulterede i en periode på ca. 4 uger, hvor jeg kort og godt sov og når jeg var vågen så var det i en form for "rus”, hvor jeg fablede og til dels var i en anden verden - hvad der specifikt har været årsag ved vi ikke, men de uger er i alt fald væk i min tidsregning. Det positive er at jeg nu efter en omlægning er væsentlig mere tilstede / aktiv, jeg er nu vågen og aktiv fra 9:00 til 23:00 modsat for blot 2 uger siden, hvor det var 15:00 til 22:00 og det med masser af åndeligt fravær i løbet af dagen.


Mine kræfter er meget begrænsede, men jeg har nu lært at flytte mig fra seng til kørestol via en slidske og kan dermed, med hjælp, komme delvis rundt i vort hus og således nyde efterårets komme fra et vindue og her bl.a tænke på at vi på trods af en knap så god sommer, nåede at sidde i solen og suge ekstra energi til, ligesom jeg igen kan komme i nærheden af vort musik udstyr og her slå en guitar streng an eller fange en lille sød melodi på et keyboard og her for en kort stund glemme bekymringer om, hvordan Lene skal få det store hus, haven og forretningerne (Decor Marketing og ArtKaderne) til at fungere, når jeg ikke mere er her - fakta er at jeg nu synes jeg har fået lidt ekstra at "gøre med”.


/Bjarke/
Følg Bjarke Edvars på Instagram  Indlæg af den

Kræftbehandling Set af: 9128
2.6 7
   

SKRIV KOMMENTAR


[ indsendt af Kim Warrer Sørensen, 20.11.15 23:33 ]

Hej Bjarke,
Jeg har fulgt med i dine indlæg, og er fuld af respekt for den måde, du beskriver dine oplevelser, på både godt og ondt. Tak fordi du deler dette!

Hils Lene

Venlig hilsen
Kim Warrer Sørensen

svar


Dit navn*

Email addresse*

Skriv kommentar*
You may use these HTML tags:<p> <u> <i> <b> <strong> <del> <code> <hr> <em> <ul> <li> <ol> <span> <div>

Verifikationskode*
 
Kommentar


Klik på stikord (TAG) eller kategori for at se indlæg
med det aktuelle emne


SENESTE 15 INDLÆG:

Har du kommentarer eller spørgsmål så brug kommentar funktionen eller skriv tilSØG PÅ TEKST:

ARKIVET:


RSS / ABONNER
RSS