en lille familie

i Himmerland


VELKOMMEN TIL EDVARS AKTUELT

Onsdag, December 21, 2011

Julekortet Julen 2011


Kære Alle

Det startede koldt og hvidt og træls og man blev helt i tvivl om det nogen sinde holdt igen - men det gjorde det heldigvis :-)
Vejret kunne vi skrive en helt masse om - det vil vi ikke - blot sige at vejret i 2011 IKKE har været som det plejer. En rystende kold januar til marts, en mega varm april, en kold maj, en ret så våd og solfattig sommer, en varm og grå december osv osv.

Hvad er der så sket i The Edvars Residens i år. Mange rare, spændende og tankevækkende hændelser - såmænd.
No drog i april sammen med sin gymnasieklasse (den gang han var 2. G’er) til Irland. De havde en fantastisk god og lærerig tur, hvor de så en levende storby i Dublin og den lettere forslåede Belfast, der lå i skyggen af sin "storebror” Dublin :-)

Ellers gik foråret med masser af opgaver og praktiske gøremål. Vi så alle frem til lidt sol og varme og de der afslappende, dovne dage i sommerferien - De dovne, afslappende dage udeblev til dels pga. store projekter i firmaet og en ekstraordinær våd og kold sommer, som dog havde et ophold omkring 1. - 4. juni, hvor vejret var varmt og dejligt og lige tilpas til Skive Festival, som på trods af de manglende store internationale musiknavne, var rigtig god og hyggelig og med masser af overraskende musikoplevelser. Kashmir gjorde det formidabelt, de gamle hoveder i Sort Sol viste, at de sammen med 3 unge musikere stadig kunne få den op at ringe, Hymns from Nineveh - wauw for en stemme, William Blakes - musiknørderi og musikglæde, når den er bedst, Turboweekend, der gav den fuld gas og viste hvad 3 dygtige musikere kan uden alt det der bling-bling, men bare ikke kan lade være, og Veto der spillede en super koncert på trods af at strømmen gik 3 gange under deres sæt. 3.die gang stoppede festen - Veto takkede af, hvilket var forståeligt nok. Listen af musikgrupper på festivalen er lang - ovennævnte er blot et udsnit af de gode musikalske oplevelser.... 

Lånet af sommerhuset ude på halvøen var bare "ren salve for sjælen” - Vi to gamle nød freden, solen, varmen, alle de røde egern, skovskaden, gulspurven, rådyrerne m.m. AHHHHHHH!!!!!
No blev hjemme i Vrå Mølle og passede på katte, høns og andre rovdyr. Han synes også han trængte til lidt fred :-)

Eftersommeren bød på en rund fødselsdag, der blev holdt i yndlingsbyen Århus med "brunch und alles”, hvad der hører sig til - Lidt senere en ung mand, der trådte ind i de rigtige voksne rækker. Efterfølgende er kørerkortet kommet i hus, så vi nyder nu at kunne sende No på indkøbsmission og afhentning af diverse produkter og elementer :-)

Det begyndende efterår bød også på den efterhånden vanedannende tur til Guitar Vintage Show i Svendborg. Weekenden var varm og solrig og blev målt til at være den varmeste temperatur nogensinde i oktober. Diverse guitar og bas-clinics blev nydt i fulde drag - Ole Kibsgaard er en herlig fyr, der bare kunne fortælle om sit liv og sine guitarer i flere dage, hvis han fik lov. Showet bød på masser af fantastiske instrumenter og blev afsluttet med en professionel og velspillet koncert med The Antonellis i Svendborg Teater.
Kort efter var vi alle tre til en rigtig dejlig koncert på Voxhall i Århus med den Israelske/Sydafrikanske guitarist Yoav. På scenen var - en mand - en guitar og en masse pedalgrej - det lød helt fantastisk!! Vi varmede op til koncerten på den hyggelige Mackies med noget lækkert at spise og fandt roen og varmen igen med en kop ultra-god Chai the hos Cafeen "Sofies Forældre” i Frederiksgade - Nammenam :-)

De sidste 14 dage har for No’s vedkommende stået på SRP opgave, der blev afleveret d. 20 december. En rigtig spændende proces, hvor både ungt og gamle hoveder, har været på arbejde.

Mht. til vort firma Decor Marketing, så vælter det pt. ind med opgaver. Både til det nye år samt en masse små haste-opgaver, der lige skal nås inden 31-12-2012. Så vi glæder os til, at julefreden sænker sig over både vore kunder og os selv - vi føler nogle gange, at vi knap nok har opdaget, at det er jule-hygge-december måned :-)

Vort andet Importfirma for brugskunst, InHouze, har haltet og humpet sig igennem 2011. Godt vi ikke skulle leve af det - så havde vi muligvis været at finde blandt landevejens farende svende :-)

Hvad ellers? Kunne man så fristes til at sige. Musik - musik og atter musik. Endnu en gang har året været fuld af gang i vore instrumenter det være sig guitarer, basser, keyboards, trommer, forstærkere etc. Og det er da også blevet til et par ny-indkøb - vi kunne bare ikke lade være :-)

Vi vil hermed ønske alle en RIGTIG GLÆDELIG JUL samt et GODT, lykkebringende og knap så finanskrisebelastet NYTÅR!!

KNUS & KRAM
& Kærlige hilsner

No, Bjarke & Lene
  • samt 2 katte, 7 høns, overvintrene flagermus på loftet etc. 

NB!!! Glæder os til at se jer alle i løbet af 2012 - vi er jo ud over vort venlige væsen bl.a også er kendt for god kaffe, lækker the og friskbagte grovboller, hvis ellers det kan friste :-) 

indsendt af

  General Set af: 2195  
  0 0


Klik på stikord (TAG)  for at se indlæg med det
aktuelle emneSENESTE EDVARS NYT:

SØG:

ARKIVET:

RSS / ABONNER


RSS