en lille familie

i Himmerland


VELKOMMEN TIL EDVARS AKTUELT

Tirsdag, September 24, 2013

Følg ArtKaden på Facebook


ArtKaden.dk, er et "lille" fritidsprojekt som vi har arbejdet mere eller mindre intensivt på siden ideen og konceptet blev sat i søen af Bjarke tilbage i 1998. (vist nok Danmarks første rigtige vareformidlingsportal :-)


Siden da er ArtKaden løbende blevet udviklet med mange nye tiltag og forbedringer, men projektet har dog altid stået lidt i skyggen for vore primære forretninger i Decor, inHouze mm., så ja det har i perioder haltet lidt bl.a. med vor tilstedeværelse på de sociale medier :-)


Efter at Bjarke her først på året fik konstateret Cancer i blindtarmen/maven, har vi naturligt været nødt til at ændre i flere af vore planer og prioriteringer, bl.a. ved at opgive visse forretningsområder og i stedet lægge vore kræfter i, hvad der praktisk er muligt under de nye vilkår, vi pludselig befinder os under, og her er ArtKaden et af de områder vi har valgt at sætter større fokus på. 


Vi har i mange år anvendt Facebook til annonceringer, men en ArtKaden profil på Facebook har frem til nu manglet. 

En mangel som vi nu har rådet bod på med frigivelsen af ArtKadens egen profil på Facebook, hvorfra vi løbende vil fortælle om nye produkter, tips og ideer og hvad der ellers falder os ind:-).


Vi vil blive rigtig glade såfremt du vil formidle budskabet ud til dine venner og bekendte og fortælle dem om ArtKaden  - og så vil "Likes"  gøre os rigtig glade. 

Følg os her Følg ArtKaden på Facebook via linket her


 For dem der ikke kender ArtKaden, så er den korte version her:

ArtKaden er en online portal som formidler varer inden for kategorierne boligindretning, livsstil, brugskunst, "dimser" og miljøvenlig rengøring.
Har du selv et spændende og unikt produkt, som du ønsker at komme ud med, så kontakt ArtKaden og hør om dit produkt passer ind, gør det det, så er oprettelse af e-shop med dine varer på ArtKaden gratis.


ArtKaden kan bl.a besøges via følgende adresser: 

ArtKaden.dk, ArtKaden.com, Artkaderne.dk og nu også via Facebook.com/Artkaden
indsendt af

  General Set af: 11124  
  2.2 5
Dit navn*

Email addresse*

Skriv kommentar*
You may use these HTML tags:<p> <u> <i> <b> <strong> <del> <code> <hr> <em> <ul> <li> <ol> <span> <div>

verification code*
 
Kommentar
Klik på stikord (TAG)  for at se indlæg med det
aktuelle emneSENESTE EDVARS NYT:

SØG:

ARKIVET:

RSS / ABONNER


RSS